105 Eiwitrijke recepten

105 eiwitrijke recepten

fitchef-boek

Wil je gezonder leven en er beter uitzien? Met minder lichaamsvet en met een strakke en fitte uitstraling rondlopen.
Ontdek dan dit ruim 240 pagina’s tellende nieuwe hardcover boek met info over gezond eten in de praktijk. Geschikt voor iedereen die op zijn voeding wil letten. Het boek bevat ruim 105 eiwitrijke recepten voor ontbijt, lunch en diner. Ook aan de tussendoortjes is gedacht.

De recepten zijn afgestemd op zowel ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes (zowel zoet en hartig, ook aan de eiwitshakes is gedacht).

Je komt precies te weten hoeveel eiwitten, koolhydraten en vet je binnenkrijg, per recept wordt namelijk precies de voedingswaarde per persoon of portie vermeld. Zo stem jij jouw voedingspatroon helemaal af op je te realiseren doelstelling.

Je leert dus niet alleen wat je moet eten, maar ook waarom! Ontdek het antwoord op de knellende vraagstukken en breng de nuttige tips over gezonde voeding nu in de praktijk.

. Hoeveel moet ik eten?
. Waarom zijn eiwitten belangrijk?
. Hoeveel koolhydraten kan ik eten?
. Welke vetten zijn onmisbaar?
. Eten rondom het sporten?
. Hoe ga ik mijn hongergevoel tegen?
. Hoe herken ik suiker?

Gezond leven moet leuk zijn en mag en moet geen obsessie worden. De ingrediënten zijn goed betaalbaar en gewoon te kopen bij de lokale supermarkt. Geen dure exotische ingrediënten, maar alledaagse voedingsmiddelen.

Alle recepten in het boek zijn gemakkelijk en eenvoudig te bereiden en heel veel tijd kost het absoluut niet om de gerechten te bereiden.

 

button-6

 

 

 

Geen opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *