snel afvallen dieet

Snel afvallen dieet

Snel afvallen, dat kan iedereen dus ook jij door middel van een snel afvallen dieet verlies je snel enkele kilo’s. Het afvallen moet natuurlijk wel gezond blijven, je hebt ook crash diëten, dit zijn voorbeelden van een snel afvallen dieet maar de vraag is of het wel goed is voor je lichaam.

Er komen verschillende snel afvallen diëten in dit artikel aanbod.

Crash dieet

Een crash dieet is een verzamelnaam voor diverse snel afvallen diëten. Het voordeel is dat je in een korte tijd veel afvalt. Wel is een crash dieet niet goed voor je lichaam, het is kortweg gewoon ongezond.
Op een Crash Dieet verhonger je je lichaam waardoor je stofwisseling vertraagt. Je lichaam zit nu in de overlevingsstand en zal de belangrijkste organen draaiende willen houden.
Spierweefsel verbruikt in rust meer energie dan vetweefsel. Dus hoe minder spiermassa je hebt, hoe minder energie je verbruikt. En terwijl je lichaam spiermassa verbrandt verlies je ook nog eens water. Hierdoor lijkt het zo dat je in de eerste week veel aan het afvallen bent.
Het wordt nog erger
Omdat je je lichaam nu in de “overlevingsstand” hebt gezet, zal je lichaam alle voedingsstoffen die binnenkomen willen opslaan als reserves. En hoe worden die reserves opgeslagen? Juist, in de vorm van lichaamsvet. Niet bepaald het effect waar je naar op zoek bent als je wilt afvallen.

Ziekenhuis dieet

Het ziekenhuis dieet  is een bekend crash dieet, de naam zegt het natuurlijk al, wanneer je bezig bent met het ziekenhuis dieet valt je eetpatroon te vergelijken met het eetpatroon in het ziekenhuis dit heeft te maken met het idee dat men vroeger had, om iemand zo snel mogelijk te laten afvallen voor bijvoorbeeld een operatie en dat lukte bijna altijd.
Tijdens het ziekenhuis dieet neem je drie keer per dag een diverse maaltijd, de maaltijden zijn wel erg klein, in de maaltijden zitten weinig vetten maar zitten wel boordevol met eiwitten.

Soep dieet

Het soep dieet is geen succesformule bij veel mensen. Van het soepdieet wordt je namelijk suf en erg moe van.

Daarom mag je het maar 1 week doen, als je meer wilt afvallen en dat een langere tijd dan valt dit dieet af te raden.

Je kan natuurlijk wel het dieet meerdere keren volgen maar niet achterelkaar. Tijdens het soep dieet kan je zoveel Cabbage soep eten als je maar wilt. Cabbage soep is in het Nederlands ook wel bekend onder de naam koolsoep. Je kunt per week wel 5 kilo afvallen met en soep dieet, dit komt door de ingrediënten van de Cabbage soep die zorgen ervoor dat je sneller calorieën verbrand.

Gerelateerde berichten

Water

Geen opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *