Stralend afvallen

Stralend afvallen

Afvallen hoeft geen enorme klus te zijn. Een goed dieet combineert lekkere en gezonde ingrediënten tot een uitstekende mix die je in staat stelt stralend af te vallen. Dat mag je letterlijk nemen, want veel van de groenten en fruit die een belangrijk deel van je dieet vormen, zorgen ook voor een gezonde gladde huid.

Een stralende huid is het ultieme kenmerk van een gezond lichaam. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel schoonheidsproducten daar hun slag mee proberen te slaan. De echte sleutel tot een stralende huid bevindt zich echter in gezonde voeding en heeft verbazend weinig met schoonheidsproducten te maken.

Pak je je plan om gezond af te vallen op de juiste manier aan, dan zal je merken dat je er automatisch een stralende huid bij krijgt.

De gezonde producten die je zowel helpen met afvallen als met het krijgen van een stralende huid, zijn voornamelijk groenten en fruit.

Paprika’s bijvoorbeeld zitten boordevol vitamine C, een stof die je beschermt tegen allerlei ziektes maar die je lichaam ook helpt bij de productie van collageen. Collageen is een proteïne dat belangrijk is voor de vernieuwing van je huid. De aanmaak van collageen door de vitamines in paprika zorgt er dus voor dat je een stralende huid krijgt. Bovendien zijn de vitamines en vezels in paprika ook een uitstekende hulp bij het afvallen.

Avocado’s zijn een echte super food. Over de voordelen van avocado’s voor mensen die willen afvallen, zijn al heel veel dingen geschreven, maar ook voor mensen die een gezonde en mooie huid willen, zijn avocado’s onmisbaar. Ze zitten boordevol gezonde vetzuren en carotenoïden die je huid sterker en mooier maken, zodat ze beter beschermd is tegen schade van buitenaf. Zo houd je je huid jong en krijg je minder snel rimpels. Een echte aanrader dus voor iedereen die er een paar jaartjes jonger uit wil zien!

Rode bieten zijn een klassieker voor mensen die een gezonde bloedsomloop willen, maar ook wanneer je een stralende huid wilt, is rode biet een echte aanrader. Rode bieten bevatten veel nitraten. Dat zijn stoffen die zorgen voor een goede doorbloeding van al je aderen, ook die vlakbij je huid. Op die manier worden alle nodige nutriënten aan je huidcellen geleverd en kan je huid er mooi en gezond uitzien.

Een leuk extraatje: rode bieten zitten eveneens vol met antioxidanten die de huid bescherming tegen veroudering.

Spinazie is een uitstekende groente voor iedereen die stralend af wilt vallen. Spinazie is rijk aan vitamine E, een vitamine die de cellen van je lichaam beschermt tegen veroudering. Er zit ook veel vitamine C in spinazie, waarvan we de voordelen eerder al opsomden. Samen met enkele andere vitaminen en antioxidanten maakt dit spinazie tot een krachtig totaalpakket van stoffen die je cellen herstellen, verjongen, en de groei van kankercellen stoppen.

Dit zijn niet de enige producten die je kunnen helpen met stralend afvallen. Er zijn heel veel groenten en fruit die je zowel helpen met het verliezen van extra kilo’s als met het creëren van een stralende huid. Bosbessen, appels, tomaten, wortelen en pompoenen zijn enkele andere voorbeelden die aantonen dat een gezond gewicht een gezonde huid hand in hand gaan. En vergeet niet om voldoende water te drinken, dit helpt je bij het afvallen en is ook erg goed voor de huid.
Om zoveel mogelijk groenten binnen te krijgen kun je dagelijks je dag beginnen met een groentesap of groene smoothie. Het is even wennen maar binnen een paar dagen zal je gegarandeerd stralend rondlopen!
Wil jij meer tips om gezond af te vallen? Klik dan hier.

Gerelateerde berichten

strakke buik

Geen opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *